Bemutatkozunk

E blog írásai mindazoknak szólnak, kiknek elhívásuk és szívügyük, hogy Jézus Krisztust mutassák be és éljék meg a gyermekek között.

Legyél frissen elhívott gyermekmunkás, vagy már évtizedek óta szolgáló tanító, tanintézményben oktató pedagógus vagy szülő, itt a helyed! Szeretettel köszöntünk!

bemutatkozas

Küldetésünk, hogy hatékony támogatást nyújtsunk a gyerekek között végzett szolgálatodhoz. Azáltal, hogy önmagunkat, tapasztalatainkat, szakmai tudásunkat megosztjuk e blog írásain keresztül, lelki táplálékot, szellemi és gyakorlati támpontot kívánunk nyújtani ahhoz, hogy léleképítő munkádban úgy tudj életformáló hatással lenni, hogy Isten gyönyörködjön benned. Kívánjuk, hogy szenvedélyesen betöltsd azt az elhívást, amit Isten adott neked.
Ha gyermekmunkásként épülésre, lelki táplálékra, megerősítésre, imatámogatásra vágysz, ha küszködsz vagy ha szárnyalsz, ha még többet szeretnél tudni a gyermekek között végzett szolgálatról, netán belefáradtál a szolgálatba, vagy akár új utak után kutatsz, ha bepillantanál a jó gyakorlatok megvalósításába, ha tanácstalan vagy egy-egy témában, helyzetben – álljanak itt az írások: szakemberek, egyben gyermektanítók tollából származó bejegyzések – mint megannyi igazgyöngy, melyeket Istennek ajánlunk fel.

A bejegyzések szerzői tapasztalt szakemberek és gyermekmunkások, akiknek szíve ég a gyermekek között végzett munkáért.

Akár több évtizedes vagy többéves, a gyerek- és tinimunkában szerzett tapasztalataikból merítve, szakmai igazságokkal alátámasztva, őszintén osztják meg gondolataikat egy-egy témakörben. Továbbadják azt, amit Isten a szívükre helyezett.

A Heti útravaló rovatunk írásai az Istennel való csendességben kapott üzeneteket közvetíti. Legyenek áldásul és növekedés forrásául az Istennel való járásod útján.

Ha úgy érzed, imatámogatásra van szükséged a szolgálatban, vagy egy-egy gyermekmissziós alkalom előtt, kérünk, küldd be imakérésed. Mi eljuttatjuk azokhoz, akik vállalták e közbenjáró imaszolgálatot.