Tervezd magad az advented!

Kedves gyerekek, felnőttek!

Egy adventi naptárt szeretnék bemutatni nektek! Ez a kalendárium segíthet az elcsendesedésben a Krisztus visszajövetelére fókuszáló ünnepi időszakra, ugyanakkor ötleteket adhat sok módra, ahogyan tovább adhatod, kifejezheted szeretetedet, kedvességedet az emberek felé.

adventi kalendárium 2018

(A képre kattintva letölthető, nyomtatható.)

Advent. Várakozás. Minden nap emlékeztetheted magad a találkozásra Jézussal, és ennek a felkészülésére. Már az ószövetségi emberek is megélték a várakozást.  Önmagukat és egymást is bátorították, emlékeztették a türelmes adventre. Istentől ihletett szavaik ereje minket is kitartásra, megtisztulásra késztetnek. És késztessenek!

Minden kis négyzet bal felső sarkában találhatsz annyi helyet, hogy dátummal megjelöld a napot, amikor szeretnéd elvégezni, vagy elvégezted (egyet többször is lehet) az aznapi kedvességet. Ne engedd, hogy az ünnep körül való zsúfoltság nagyobb legyen a benned levő csendnél, békénél. Családban, otthonból kirepülve, fiatalokkal együtt lakva … éljétek át együtt a valódi Krisztus-várás szeretetteljes ünnepét!

Áldott adventi időszakot kívánok!

Bízz,
Urad
Érkezése
Közel!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s