Kapcsolódj, és kapcsolj másokat Jézushoz!

A Mosolyklubon tevékenykedő szolgatársaimmal sokszor gondolkodtunk azon, hogy milyen módszerrel érhetnénk el, milyen módszerrel hozhatjuk közelebb a gyerekek szüleit Istenhez.  Két alkalommal szerveztünk olyan Mosolyklubot, amelyre meghívtuk a gyerekek szüleit is. Nagy örömmel készültünk mi, tanítók is és a gyerekek is ezekre az alkalmakra. Csodálatos volt látni a gyerekek arcán, hogy milyen nagy izgalommal készítenek meghívókat anyukájuk, testvérük vagy éppenséggel nagymamájuk számára.

Egyik alkalommal sem történt különösebb dolog, átlagos klub volt. A szülők is részt vettek a játékokban, énekeltünk együtt, beszéltünk Istenről, majd egy frappáns kis kézimunkával zártuk a klubot .

Mindig különleges alkalmak voltak ezek! Szeretnénk folytatni és egyben titeket is bátorítani, hogy találjuk meg a módját annak, hogy hogyan kerülhetünk a szülőkkel, a gyermekek hozzátartozóival kapcsolatba.

Itt a tavasz! Kiváló alkalom egy közös kézimunkás klubot szervezni, vagy mondjuk tinikkel  közös sütést, bowlingozást, kirándulást – kinek mire van lehetősége.  Tinikkel csodás alkalommá válhat egy anya-lánya alkalom, ahol az ige mellett vidám kézimunka ötletekkel gazdagíthatjuk a programot.

Továbbiakban jöjjön néhány tavaszi kopogtató: kiváló kézimunka ötlet, mellesleg olcsón kivitelezhetők.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Szabó Rebeka
Csíkszereda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s